Site icon Tekila's Bakery

Baileys-moussea suklaakeksillä ja mustikoilla jälkkäriksi

Tein Baileys kakkuja ja tiesin jo valmiiksi kakkuja tehdessä, että mousse aineksia jää yli. Otin talteen moussea ilman liivatetta jälkkäriksi. Mukaan murustelin ylimääräiseksi jääneen suklaacookien, joita tein muutama päivä sitten.

Jälkkäri kahdelle. Ainekset ovat noin arvoja.
1 dl kermaa
50 g mascarbonea
25 g creme francea
1 tl vaniljasokeria
1-2 rkl tomusokeria
4 cl Baileys likööriä.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita mascarbone, creme france ja sokerit yhteen. Kiehauta haluttaessa Baileyksestä alkoholi pois. Kaada norona mascarbonen joukkoon. Kääntele kerma joukkoon. Nosta jääkaappiin jäähtymään. Tarjoile suklaakeksien ja mustikoiden kanssa.

Omat kommentit:
Mahtavan makuinen jälkkäri! Ehkä laittaisin vielä tummaa suklaakastiketta lorauksen joukkoon, mutta näinkin menee.

Exit mobile version