kategoriassa Foodlover

Voi 30 v synttäripäivät, omani lähenevät kovaa tahtia. En oikeastaan edes niistä edes stressaa, vaikka annan ymmärtää että en ole niin vanha mitä 30 v lukuna kuulostaa. Jotenkin tuota ikä asiaa vertaa vanhaan. Ennen 30 vuotiaat olivat jo usean vuoden työssä olleita, lapsia jos niitä tahtoi oli jo muutamat, asuntolainat ja isot perheautot olivat jo kaikki hankittuna. Nykyään 30 vuotias voi vielä olla nuori. Ei tarvitse olla mitään ylläolevia tehtynä, ellei itse halua. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä useamman lehtijulkaisun näkee, missä naisten ja miesten keski-ikä nousee. Todennäköisesti siis olen vasta elämäni ensimmäisessä kolmanneksessa, vaikka kymmenissä vuosissa pääsen uudelle vuosikymmenelle.

30 v synttärikakku

Viimeisien parin vuoden aikana olen tehnyt jo useamman 30 v synttärikakun. Siksi kaikenlaiset pohdinnat ovat tulleetkin mieleeni. Tämä lähti tuttavan vaimon synttäreille. Hän pitää erittäin paljon vaaleanpunasävyisistä väreistä ja sainkin pinkin sopimaan hyvin tummanruskean suklaamassan kanssa yhteen.

ruskea pinkki täytekakku-1

30 v synttärikakku sai pohjakseen viiden munan kaakaoisen sokerikakkupohjan 22 cm irtopohjavuokaan. Täytteeks laitoin Fazerina suklaata moussena. Päivitinkin Fazerina-mousse ohjeen blogiini, nyt se on vähän tarkempi ohje mitä alkuperäinen oli.

30 v synttärikakku

Kuorrutin täytekakun Sattinan suklaamassalla. Suklaamassa olisi myös helppo tehdä itse, mutta Sattinan suklaamassa on minun mielestäni hyvää suklaamassaa ja käytin sitä tällä kertaa. Laitoin kakkuun korosteväriä pinkillä sokerimassalla. Päälle kirjailin vuosiluvun pinkillä sokerimassalla.

Muita postauksia

Kirjoita kommentti

Kirjoita hakusana ja paina Enteriä