Tahmea tiikeribrownie

Tahmea tiikeribrownie

Milloin olet viimeksi syönyt brownieta? Sellaista tahmeaa, joka tarttuu käsiin jos sitä syö käsin? Tai jos malttaa syödä haarukalla, niin jokainen haarukallinen on täyteläinen, tuhti ja maittava niin että sokeriarvot heilahtavat heti punaiselle? Jos johonkin...
Punajuuri mokkapalat

Punajuuri mokkapalat

Punajuuri mokkapalat saavat mehevyydensä punajuuresta. Punajuuri tuo samanlailla mehevyyden leivonnaiseen, mitä porkkana porkkanakakkuun. Punajuuren ihana väri näkyy myös leivonnaisessa, vaikka suklaa sen suurimmaksi osaksi peittää. Tämän vuoden sadonjako alkaa...
Kauravohvelit

Kauravohvelit

Viikonloppuaamuisin on normaalia enemmän aikaa tehdä aamiaista ja tällä kertaa teinkin gluteenittomat kauravohvelit. Kauravohvelit ovat maidottomia ja gluteenittomia ja haluttaessa sokerittomia. Vaikka kauravohvelit eivät sisällä vohveleille tuttuja aineita ovat ne...

Monipuolinen kurpitsansiemen

Go Green kampanjassa siirrytään viimeiseen blogiviestiin. Tällä kertaa sain runsaan paketin siemeniä ja linssejä. Linssit tulivatkin jo ensimmäisessä blogiviestissä tutuksi esimerkiksi granolan muodossa, kannattaa ehdottomasti tutustua. Ohessa voi esimerkiksi...

Kuningatar-britakakku

Kerran kesään kuuluu tehdä britakakku. Viime vuonna mummolassa tein perinteisen britakakun ja nyt mietin, että voisin tuunata sitä vähän. Mummu osasi kertoa puutarhasta löytyvän paljon vadelmia, jotka ovat vielä todella maukkaita. Siitähän se ajatus sitten lähti....